Hoe kan ik randapparatuur aansluiten?

HDMI

Naast een HDMI-aansluiting is er ook een USB-touchaansluiting beschikbaar aan de rechterkant van het touchscreen. Deze aansluiting kan worden gebruikt om een externe pc met touchfunctie aan te sluiten.

1. Sluit een HDMI-kabel aan op de HDMI-poort van de externe pc en op de HDMI-ingang van het
    touchscreen.
  2. Sluit de USB-touchkabel aan op de touch-USB-poort van het touchscreen en op een USB-poort op de externe pc.
  3. Als alle kabels zijn aangesloten, schakelt u het touchscreen en de externe pc in.
  4. Zodra het touchscreen en de externe pc zijn opgestart, navigeert u in het Central-menu naar 'Invoer' en selecteert u de juiste HDMI-bron

Let op: We raden aan een zo kort mogelijke kabel te gebruiken voor de beste verbindingskwaliteit en
niet langer dan 3 meter.

VGA

Je kunt een extern apparaat ook via een VGA-kabel verbinden met het Prowise Touchscreen. Let op: hiermee breng je alleen een videoverbinding tot stand. Het audiosignaal bied je aan via een 3,5mm jack plug (stereo) op de Audio in-poort. Sluit een USB-touch kabel aan indien je ook gebruik wilt maken van touch.

1. Sluit een VGA-kabel aan op de VGA-poort van de externe pc en op de VGA-ingang van het touchscreen.
  2. Als alle kabels zijn aangesloten, schakelt u het touchscreen en het externe apparaat in.
  3. Zodra het touchscreen en de externe pc zijn opgestart, navigeert u in het Central-menu naar 'Invoer' en selecteert u de VGA-bron.

DP

Je kunt een extern apparaat ook via een DP-poort verbinden met het Prowise Touchscreen. Sluit een USB-touch kabel aan indien je ook gebruik wilt maken van touch.

1. Sluit een kabel aan op de DP-poort van de externe pc en op de DP-ingang van het touchscreen.
  2. Als de kabels zijn aangesloten, schakelt u het touchscreen en de externe pc in.
  3. Zodra het touchscreen en de externe pc zijn opgestart, navigeert u in het Central-menu naar 'Invoer' en selecteert u de DP-bron.

AV

Het Composiet videosignaal (CVBS) is een signaal waarbij video en audio gecombineerd worden uitgestuurd. Composiet video signaal bied je aan het Prowise Touchscreen op de AV in-poort aan middels een 3,5mm Jack plug (Male met 3 ringetjes (Audio L, Audio R en Video). Sluit een USB-touch kabel aan indien je ook gebruik wilt maken van touch.

YPbPr

Het analoge Component videosignaal (YPbPr) is alleen een videosignaal wat uitgesplitst is in 3 signalen (Luminantie-signaal Y, Chrominantie-signaal Blauw en Chrominantie-signaal Rood). Dit signaal bevat dus geen audiosignaal.

Het Component videosignaal bied je aan het Prowise Touchscreen op de YPbPr in-poort aan middels een 3,5mm Jack plug ( Male met 3 ringetjes (Luminantie en 2x Chrominantie). Het audiosignaal bied je aan het Prowise Touchscreen aan op de AV in-poort middels een 3,5mm jack plug (stereo). Om zowel video als audiosignalen weer te geven op de Prowise Touchscreen dien je dus twee een jack plug aan te bieden die aan de bron zijde is uitgesplitst in 5 RCA pluggen. (Rood, Groen, Blauw)(Rood, Wit).

USB-C

De USB-C poort aan de voorzijde van het scherm is een poort welke verschillende functies omvat. Via deze poort kan gelijktijdig beeld, geluid, touch, data en 15W stroom worden overgedragen. Sluit je device aan op deze poort met een USB-C kabel om met één kabel direct aan de slag te gaan.