Hoe zet ik het touchscreen aan en uit?

Inschakelen

1. Zorg ervoor dat het touchscreen op het stopcontact is aangesloten
  2. Zet de aan-/uitschakelaar linksonder op het touchscreen AAN.

Er zijn een paar verschillende opties om het touchscreen in te schakelen nadat het is geactiveerd:

• Druk op de bedieningsknop in het midden van de luidsprekerbalk van het touchscreen
  • Druk op de aan-/uitknop op de meegeleverde afstandsbediening

Uitschakelen

Met behulp van de aan-/uitknop van het bedieningspaneel

1. Druk op de bedieningsknop in het midden van de luidsprekerbalk.
  2. De melding 'Het systeem wordt over 15 seconden afgesloten' wordt weergegeven.
  3. Selecteer 'Afsluiten' als u het touchscreen wilt uitschakelen of 15 seconden wilt wachten. Om het afsluiten van het touchscreen te annuleren drukt u op de knop 'Annuleren'.
  4. Schakel de hoofdvoeding uit met behulp van de aan-/uitschakelaar aan de linkerkant van het touchscreen (zie afbeelding).