Waarom is de samenwerkingsfunctie niet meer zichtbaar?

De samenwerkingsfunctie neemt vanaf de november 2020 deel uit van onze ‘Sneak peek’ modus. Hierin zullen we nieuwe functies presenteren die je al kunt uitproberen, maar nog steeds onder constructie zijn.

De samenwerkingsfunctie is klaar om te gebruiken en we horen heel graag je feedback hierover. We vinden zelf dat de functie op verschillende gebieden nog verbetering verdient. Denk bijvoorbeeld aan een weergave van het aantal deelnemers in de samenwerking en bijvoorbeeld het kunnen opslaan van gegevens in tools.

Je kunt de ‘Sneak peek’ modus activeren door rechtsonder in Presenter op het instellingenmenu te klikken en vervolgens de ‘Sneak peek’ knop op actief te zetten. Je ziet dan links onder in de taakbalk de samenwerk knop verschijnen.