Hoe gebruik ik Prowise Presenter in een losstaand venster?

In dit item leggen stap voor stap uit hoe je het Chrome-tabblad van Presenter 10 kunt omzetten naar een losstaand venster. Je kunt het Google Chrome tabblad van Presenter 10 eenvoudig omzetten naar een losstaande venster zodat je deze als zijnde desktop-app kunt gebruiken.

• Ga in de Google Chrome browser naar presenter10.prowise.com

• Klik in de rechterbovenhoek op de drie puntjes.
  • Ga naar ‘Meer hulpprogramma’s’ en klik op ‘Snelle link maken…’

• Vul vervolgens de naam van de snelkoppeling in, bijv. Presenter 10.
  • Het het vinkje bij ‘Openen als venster’.

• Klik op 'Maken'.
    Nadat je dit hebt gedaan zal het icoontje van Presenter 10 op het bureaublad verschijnen. Mocht je deze onderaan het scherm in je taakbalk willen zien, dan sleep je deze eenvoudig daar naartoe.

Vanaf nu kun je met één druk op de knop Presenter 10 als losstaand venster gebruiken op je computer.