Waarom wordt mijn gekozen achtergrond niet weergegeven?

Dit probleem kan verholpen worden door de Intel drivers opnieuw te installeren.

1. Open een webbrowser zoals Microsoft Edge of Google Chrome in Windows en ga naar www.intel.com/content/www/us/en/support/detect.html
2. Klik op 'Download now'.
3. Nadat het installatiebestand is gedownload kun je deze openen en uitvoeren waarna deze zich installeert. Het kan zijn dat je pc opnieuw moet worden opgestart. Zo niet, dan opent de Driver & Support Assistant automatisch na installeren.
4. Wanneer je pc opnieuw opstart, klik je linksonder op het Windows-logo en open je Intel® Driver & Support Assistant, vervolgens kies je een webbrowser, of deze opent automatisch, waarna je een overzicht krijgt van de drivers waar een nieuwere versie voor beschikbaar is.
5. Klik op ‘download all’ en wanneer dit klaar is op ‘install’. Vervolgens opent er per te installeren driver een installatiewizard, doorloop de gevraagde stappen en herstart de pc indien hierom gevraagd wordt.
6. Je pc is hierna weer up to date met de laatste Intel drivers.