Ik krijg de melding "Memory access out of bounds", wat moet ik doen?

De melding geeft aan dat er op het device een deel van het geheugen niet bereikbaar/beschikbaar is om een bepaalde reden.

We kunnen het daadwerkelijke probleem enkel achterhalen wanneer we dezelfde situatie nabootsen en de melding kunnen reproduceren.

Graag zouden we de volgende informatie ontvangen:

• Wat is het type apparaat waar het om gaat?
  • Besturingssysteem (Windows 7/10 / Chrome OS / macOS)
  • Welke webbrowser gebruik je? (Bijv. Google Chrome / Microsoft Edge / Internet Explorer / Safari / Firefox)
  • Link naar desbetreffende les
  • Welke handeling/handelingen zijn er verricht voorafgaand aan het verschijnen van de melding?