Ik heb problemen met het laden van lessen, wat nu?

1. Mijn les opent niet volledig; deze blijft iedere keer hangen op een specifiek laadpercentage.
    Wanneer het percentage van laden altijd gelijk is, bevat de les waarschijnlijk een onderdeel dat het laadproces blokkeert. We raden je aan om de link van de les met ons te delen, zodat we dit verder kunnen onderzoeken. Zoek hiervoor de les op in het bestandsbeheer van Presenter, klik op de drie stippen in de rechterbovenhoek en op bestandsinformatie. Hier kun je op ‘Delen’ klikken. Je krijgt nu het scherm te zien waarin je presenter10@prowise.com kunt invoeren of de deellink kunt kopiëren en in een mailbericht kunt plakken.

2. Mijn les opent zich soms wel volledig en soms niet.
    Dit zou kunnen voorkomen wanneer bijvoorbeeld de internetverbinding niet stabiel is of wanneer er gebruik wordt gemaakt van wisselende devices met verschillende geheugencapaciteiten. De les bevat in dit geval geen blokkerende onderdelen.”