Hoe kan ik bestanden in- of exporteren?

Wanneer je op de bestandsbeheer-knop Schermafbeelding_2021-07-07_om_11.43.22.png  klikt en vervolgens op ‘importeren’, kun je pdf-bestanden (maar ook MS Office, Open Office, IWB, TXT, RTF, Smart Notebook of P10 bestandstypen) importeren.

Als je op de bestandsbeheer-knop klikt en volgens kies voor 'Exporteren naar', kun je je Presenter les opslaan als, PDF, IWB, JPG, PNG, BMP of als Presenter bestand lokaal opslaan.