Hoe voeg ik eigen afbeeldingen of geluiden toe aan Presenter?

Om eigen afbeeldingen of geluiden aan jouw Presenter-bestand toe te voegen, sleep je ze eenvoudig vanaf je bureaublad (of een andere map) in Presenter met de ‘drag and drop’-functie.
Selecteer de bestanden vanaf je computer, sleep ze naar je bestand en laat los. De volgende bestandstypen worden hierbij ondersteund: jpeg, jpg, png, mp3 en wav. Deze afbeeldingen en geluiden vind je terug in ‘Mijn afbeeldingen’/’Mijn geluiden’.

In de mediabibliotheek vind je in de map ‘Afbeeldingen - Mijn afbeeldingen’ een knop waarmee je afbeeldingen kunt uploaden. Sleep de afbeeldingen hier naartoe of klik op de knop om je verkenner/finder te openen en de gewenste afbeeldingen te selecteren.