Ik mis bij mijn leerlingen spellen in de spelomgeving van Learn

Automatisch staat de standaard spelinstelling aan voor alle gebruikers (ook voor kleuters!). Met de standaard spelinstelling heeft iedere speler andere spellen in zijn of haar spelomgeving. Welke spellen een speler ziet is afhankelijk van de behaalde score per spel. Het kan dus zijn dat een spel niet beschikbaar is, doordat de benodigde score op een ander spel nog te laag is.

Het kan ook voorkomen dat de spelinstelling voor een speler op handmatig staat. In die spelinstelling kunnen spellen ook uitgezet worden. De afhankelijkheid tussen spellen, en het verschijnen van spellen bij een bepaalde score op een ander spel, vervalt wanneer er gebruik gemaakt wordt van de Handmatige instelling.