Ik krijg geen geluid uit mijn Chromebook

Krijg je geen geluid uit je Chromebook? Controleer dan de volgende punten:

1. Controleer het geluid (bijvoorbeeld door ChromeVox in te schakelen met ctrl-alt-z).
  2. Controleer of het geluid uitgeschakeld is of op een laag volume staat met de volumeknoppen.
  3. Controleer of er een (eventueel afgebroken) jackplug in de koptelefoonpoort zit.

Mocht het probleem niet opgelost zijn, raden we je aan om contact op te nemen met de servicedesk.