Geef het oude wachtwoord van je Chromebook op om te ontgrendelen en je lokale gegevens te herstellen.

Deze melding krijg je als het GO wachtwoord en/of inlog methode is veranderd.

Je kan dit als volgt oplossen:

• Klik op 'Je oude wachtwoord vergeten?'
  • Er verschijnt de melding 'Je kunt doorgaan, maar alleen je gesynchroniseerde gegevens en instellingen worden hersteld. Alle lokale gegevens gaan verloren.'
  • Als je vervolgens klikt op 'Toch doorgaan' wordt de gebruiker succesvol aangemeld.