Chromebook login - Prowise privacy statement

Het kan voorkomen dat een leerling bij het inloggen op de Prowise login pagina vanaf een Chromebook een Prowise Privacy Statement melding te zien krijgt en niet verder komt.

Hier staat dan bij dat het gaat over het Prowise Cloud Platform.

Om er voor de zorgen dat een leerling weer kan inloggen kan men vanaf een andere computer in de Chrome Browser een incognito venster openen via de 3 puntjes rechtsboven in de browser. Daarin vervolgens de Gmail webpagina openen en inloggen als de leerling. Zodra de mailbox zichtbaar is kan de Chromebook herstart worden.

De leerling kan dan weer inloggen.