Hoe kan ik mijn resultaten printen?

Onderaan elke pagina met groepsresultaten vind je een knop om de resultaten mee te printen. Je kan in kleur printen of in zwart/wit (de kleuren in de tabel veranderen dan in symbolen).

Voor het beste resultaat adviseren we het volgende:

• Opmaak: liggend
  • Schaal: handmatig instellen (zodat alles op een pagina past)
  • Achtergrondbeelden: aan (om in kleur af te drukken)
  • Afdrukken via Google Chrome

Onderaan de pagina met individuele resultaten staat (nog) geen printknop. Je kunt deze pagina gewoon printen via je browser. Klik links bovenin op drie puntjes en vervolgens op 'Afdrukken'. Ook kun je printen via de toetsenbordcombinaties ctrl+p of cmnd+p.