Welke eisen stelt Prowise aan de wifi wanneer we het beheer door Prowise laten doen.

Wij stellen de volgende eisen om het beheer te kunnen doen:

• De hardwarecomponenten binnen de school bestaan uit A-merken.
  • Er dient een router geïnstalleerd te zijn om remote monitoring mogelijk te maken.
  • De school beschikt over minimaal één access point per twee lokalen.
  • De school heeft ervaring met meer dan 25 gebruikers per lokaal.
  • Beheer wordt alleen geleverd op componenten van maximaal vijf jaar oud.
  • Let op! Beheer staat niet gelijk aan garantie.
  • Monitoring via het Prowise GO-dashboard moet mogelijk zijn. Hiervoor moet Prowise kunnen inloggen op routers, switches en op het wifinetwerk.
  • Om printers te kunnen beheren, moeten deze cloudprinting ondersteunen of over een Lantronix-driver beschikken.

Het is niet nodig dat je zelf checkt of jouw school aan deze eisen voldoet. Wij komen vrijblijvend bij je langs om een quickscan en netwerkscan uit te voeren. Hieruit volgt een advies waarin staat wat je op de school aan zou moeten passen om het beheer door ons te laten doen.