Wanneer ik mijn scherm live met één, meerdere of alle leerlingen wil delen, wordt de castsessie niet gestart. Wat nu?

Check eerst of je bent ingelogd op een Chromebook of in de Chrome-browser. Wanneer je binnen een andere browser (Internet Explorer, Edge, Safari, enzovoort) bent ingelogd, is multicasting niet mogelijk. Zijn de Chromebook en Chrome-browser up to date? Dit kun je controleren onder de helpfunctie van je device/browser.