De toestemming is aangevinkt, maar ik zie de devices nog steeds niet

Is de leerling ingelogd? Alleen leerlingen die online zijn worden zichtbaar in de leeromgeving.

• Staat de laatste Chrome OS-versie op de Chromebook?
  • Lees hier hoe je het besturingssysteem van je Chromebook updatet.
  • Heeft de leerling de juiste versie van de Prowise GO Chrome-extensie?

Wanneer je rechtsboven in de Chromebrowser naast de adresbalk het Prowise GO-logo ziet, heeft de leerling de juiste versie. Wanneer deze niet zichtbaar is, neem dan contact op met de Prowise Helpdesk. Updaten naar laatste versie gebeurt automatisch wanneer je de Chromebook opnieuw opstart.