Hoe selecteer ik webapplicaties in Prowise GO?

Prowise GO bevat handige bibliotheken met webapplicaties/tegels voor zowel jezelf als jouw groepen. Je kunt zelf selecteren welke webapplicaties/tegels je wilt gebruiken door in het dashboard (Bekijken als “Mijzelf” of “Groep”) op de knop “+ toevoegen” te klikken.

Je krijgt dan aan de linkerkant van je scherm een zijbalk met de beschikbare bibliotheken. Standaard staan er de bibliotheken “Prowise, Prowise Presenter, Rekentuin en Taalzee” voor je klaar. Daarnaast zijn er ook Bestuurs- of schoolspecifieke bibliotheken aan te maken.