Hoe bevries ik mijn scherm of zet ik hem op zwart?

Optie 1

Met de aan/uit knop op het scherm. Als je deze drie seconden ingedrukt houdt dan krijg je een menu waar je kan kiezen voor zwart scherm of het scherm vastzetten.
Optie met de afstandsbediening.

Optie 2

Met behulp van "Knop 11" op de afstandsbediening kan je instellen om het scherm zwart te maken of om het scherm vast te zetten. Tik op de drie lijntjes, meestal links op het scherm en klik links op het tandwiel of druk op het tandwiel op de afstandsbediening.
Onder 'Algemeen' in de rubriek 'Afstandsbediening' kan je de functie van deze knop selecteren