Probleem bij weergave via Airplay iOS v18 - TSX G3 / TS Ultra

Sinds de update van IOS/iPadOS 18 is de Airplay weergave op de TSx G3 en TS Ultra roze.

Een oplossing zal beschikbaar zijn vanaf de update naar Central versie 7.0.

Er is een Work-Around voor het probleem die u tijdelijk kunt toepassen:

• Cast met een apparaat dat nog niet is geüpdatet naar V18 naar het scherm.
  • Vervolgens cast u met het apparaat wat u eigenlijk wilt weergeven op het scherm, en wat al de update naar V18 heeft gehad.
  • Verbreek dan de verbinding met het eerste apparaat, en de kleur van de weergave op het scherm met het tweede apparaat blijft correct.