DisplayLink dockingstation, geen beeld/geluid/aanraking

Bij gebruik van een DisplayLink-dockingstation kan het voorkomen dat er geen beeld is op het scherm en dat de aanraking niet wordt doorgegeven aan het aangesloten apparaat. Hiervoor kunt u de EDID in het Service/Distributeur menu instellen op 1.4 of op een beter overeenkomende waarde.

Aanvullende informatie: DisplayLink is de technologie die het mogelijk maakt om Audio/Video en Touch over te zetten via USB 3.0, het is mogelijk dat er extra stuurprogramma's nodig zijn om dit te laten werken op een apparaat.