Hoe kan ik de plaatjeslogin aanpassen/aan- of uitzetten?

• Degene met de rol ‘Beheerder’ gaat naar account.prowise.com en logt in. In het menu aan de linkerkant staat de naam van jouw school of stichting. Klik hierop en ga vervolgens naar ‘Groepenbeheer’. Je ziet nu een overzicht van jouw groepen.

• Klik op de groep die je wilt aanpassen. Bovenin wordt de knop ‘Wijzigen’ actief. Klik hierop en vervolgens op ‘Wijzig type wachtwoord’.

• Pas binnen het menu dat nu in beeld verschijnt het logintype aan naar ‘Gebruiker en wachtwoord’. Zodra je op ‘OK’ klikt, wordt dit direct aangepast voor de hele groep.