Prowise MOVE-camera en de eerste generatie OPS-module

Wanneer de Prowise MOVE-camera wordt gebruikt met de eerste generatie OPS-module dan is de resolutie van de camera beperkt tot 480p
Als de Prowise MOVE-camera wordt gebruikt met de eerste generatie OPS-module dan is de maximale resolutie in Windows 480p. Dit komt door de interne bandbreedte van de OPS-module (PW.2.17012.0002).

Deze OPS-module is nooit verkocht met het Prowise Touchscreen, hierdoor kan dit probleem zich alleen voordoen wanneer een klant het scherm heeft geupgrade, maar de OPS-module niet.