Overzicht werking MOVE-camera i.c.m. videoconferentie

Dit document beschrijft hoe momenteel de werking van de MOVE-camera is in Central en in de pc-module In onderstaand overzicht staat uitgewerkt hoe de MOVE-camera reageert op verschillende applicaties in combinatie met onze eigen software en de pc-module.

De volgende softwarepakketten zijn getest in combinatie met de MOVE-camera:
- Skype
- Skype for Business
- Zoom
- Microsoft Teams
- Google Meet

Central 3.2 beschikt over de apps Skype en Zoom in de Prowise Store. Deze apps geven een goed geluid en helder beeld (1080p).

Skype for Business kan nog niet gebruikt worden in combinatie met de Prowise MOVE-camera.
De Prowise browser en Firefox app zijn momenteel niet volledig geschikt voor het gebruik van videoconferentie.

Op de pc-module zijn de downloadbare applicaties getest en hun werking in de verschillende browsers.

Als men gebruik maakt van de gedownloade applicaties van Skype, Zoom, Microsoft Teams of Google Meet, is de ervaring het beste. In de browser is de ervaring wat minder. Dus wij raden het aan om altijd gebruik te maken van de applicatie als dat mogelijk is.

De browsers Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge zijn ook getest met de laatste nieuwe versie.

Skype werkt naar behoren in Chrome en Edge.
Zoom kan niet worden gebruikt in de browser, je wordt direct doorverwezen naar het downloaden van de app.
Microsoft Teams werkt naar behoren in Chrome en Edge.
Google Meet werkt naar behoren in Chrome en Edge.
Skype for Business werkt in combinatie met andere webcams.

Het gebruik van de Mozilla Firefox browser wordt dus niet aangeraden voor videoconferentie in combinatie met de MOVE-camera.