Prowise is SPOC maar lost ons probleem niet op, hoe kan dat?

Als Prowise GO-gebruiker ontvang je van ons een Service Level Agreement (SLA). Hierin staat duidelijk omschreven wat je van ons mag verwachten op het gebied van service. Bijvoorbeeld de tijd waarin we beloven jou te helpen bij een bepaald type probleem.

Als Prowise GO-gebruiker mag je Prowise altijd bellen als het gaat om de devices, software, printers of het wifi-netwerk of als je een it-gerelateerde vraag hebt. Het kan zijn dat Prowise de klant vervolgens doorverwijst naar een derde partij (bijvoorbeeld internetprovider). Prowise zal de school altijd adviseren bij wie je moet zijn of met welke partij je het probleem op kunt lossen.