Hoe wijzig ik het wachtwoordtype?

Leerlingen kunnen op drie manieren inloggen:

1. Met hun e-mailadres en wachtwoord (altijd nodig voor inloggen op een andere plek dan de school).
  2. Door op hun groep en naam te klikken en een wachtwoord in te typen.
  3. Door op hun groep en naam te klikken en wachtwoordplaatjes te selecteren.

Wachtwoordtype wijzigen op leerlingniveau

Leerkrachten (enkel voor gekoppelde groepen) en beheerders kunnen de de manier van inloggen per leerling wijzigen. Volg hiervoor onderstaande stappen:

1. Log in bij de beheermodule via account.prowise.com.
  2. Klik op de naam van het bestuur en vervolgens op "Leerlingenbeheer".
  3. Selecteer de leerling.
  4. Kies bovenin voor "Wijzigen".
  5. Klik op "Gebruiker bewerken".
  6. Selecteer bij Logintype de gewenste manier van inloggen.
  7. Klik op "Opslaan"

Wachtwoordtype wijzigen op groepsniveau

Beheerders kunnen de manier van inloggen voor de hele groep tegelijk wijzigen. Volg hiervoor onderstaande stappen:
1. Log in bij de beheermodule via account.prowise.com.
2. Klik op de naam van het bestuur en vervolgens op "Groepenbeheer".
3. Selecteer een groep.
4. Klik op "Wijzigen".
5. Klik op "Wijzig type wachtwoord".
6. Selecteer de gewenste manier van inloggen.
7. Klik op "OK". De inlogmethode wordt voor de hele groep tegelijk ingesteld.