Ik kan het Central menu niet oproepen

Probeer je het menu op te roepen door vijf vingers op het scherm te houden?

• Staat menu gesture uit? Wanneer menu gesture is uitgeschakeld in de Prowise Central instellingen, is het niet meer mogelijk het menu op te roepen door vijf vingers op het scherm te houden. Open het menu met de afstandsbediening en navigeer onder instellingen naar ‘Algemeen’. Zet vervolgens de ‘Menu gesture’ aan.

Probeer je het menu op te roepen met de afstandsbediening?

• Staat IR lock aan in het instellingenmenu van Central? IR lock is een blokkering van de afstandsbediening. Om deze te activeren, roep je het menu op door middel van de bedieningsknop, de menu tab of door vijf vingers op het scherm te houden. Ga vervolgens naar het Algemene instellingen menu in de zijbalk. Zet hier de toggle ‘IR lock’ aan.
    • Controleer of de batterijen van de afstandsbediening vervangen moeten worden.

Is de menutab, rechts op het scherm, verdwenen?

• Dit komt doordat menu tab uitstaat in het algemene instellingen menu van Central. Om de menu tab te activeren, open je het Central menu door middel van de afstandsbediening, de bedieningsknop of door vijf vingers op het scherm te houden. In de zijbalk in het algemene instellingen menu zet je vervolgens de ‘menu tab’ toggle aan.

Als het niet mogelijk is om het menu op een van bovenstaande manieren te openen, herstart het scherm dan.