Hoe kan ik mijn NFC-kaart programmeren voor mijn Windows-omgeving?

Hier wordt beschreven hoe je de NFC-kaart kan programmeren voor de Windows omgeving op een ProLine+. Achterhalen gebruikersnaam bij gebruik Microsoft account

Indien je gebruik maakt van een Microsoft account om in te loggen in Windows moet je eerst de volgende stappen uitvoeren om je gebruikersnaam te achterhalen.
Druk op je toetsenbord op het Windows logo en de letter R.
In de pop-up die verschijnt typ je CMD gevolgd door 'Enter'
Type nu 'whoami' gevolgd door 'Enter'
Nu zie je je gebruikersnaam.

Programmeren van een NFC-kaart.

Om de NFC-kaart te programmeren doorloop je de volgende stappen in het menu.
Ga naar 'instellingen' in het Central menu. Navigeer hier naar NFC, en selecteer 'Programmeer NFC kaart'.
Voer je Windows gebruikersnaam en Windows wachtwoord in in de gevraagde velden en druk op 'Toepassen'.

Houd de NFC-kaart voor de NFC-kaartlezer die zich rechtsonder bevindt en klik op toepassen Zorg ervoor dat je de NFC kaart voor de kaartlezer aanbiedt voor de timer is afgelopen.

Mocht de NFC-kaart niet correct aan de NFC-kaartlezer aangeboden worden dan zal er een foutmelding verschijnen.
Na een foutmelding dien je de bovenstaande stappen opnieuw uit te voeren.