De blauwe led van de Prowise EntryLine HD licht op, het scherm blijft donker

Hier worden de stappen beschreven, wat te moeten doen indien de het scherm donker blijft. Is de blankscreen-mode geactiveerd?
Bij het aanraken van het Prowise EntryLine HD scherm zal het scherm weer beeld geven.

Tevens is het ook mogelijk dat de D.Menu-knop op de afstandsbediening is in te stellen als pauzeer-functie of als de zwartscherm-functie.