Nieuwe uitstraling en verbeterde functies van Prowise Single Sign-On

We zijn verheugd de release van een nieuwe versie van het Prowise inlogsysteem, onze Single Sign-On (SSO) oplossing, aan te kondigen. De meest opvallende verandering voor eindgebruikers is de vernieuwde uitstraling, die aansluit bij onze huidige branding.

Wees gerust, alle bestaande functionaliteiten zijn nog steeds aanwezig en alles werkt zoals voorheen. De interface is bijgewerkt, maar de functies en inlogmethoden zijn nog steeds op precies dezelfde plek te vinden, wat zorgt voor een veilige en vertrouwde ervaring.

Waarom deze veranderingen?

Ons doel is om een meer gestroomlijnde en aangename gebruikerservaring te bieden, terwijl we ons voorbereiden op toekomstige verbeteringen in ons applicatielandschap. Deze nieuwe versie legt de basis voor betere integratie en verbeterde gebruikersinteractie met onze applicaties. Daarnaast hebben we het registratie- en herstelproces van accounts verbeterd, waardoor ze naadloos en beter geïntegreerd zijn in de algehele inlogervaring.

Veranderingen en nieuwe functies

• Vernieuwde interface: onze SSO-oplossing heeft nu een frisse, moderne uitstraling die aansluit bij onze huidige branding. Hoewel het uiterlijk is veranderd, blijven alle functionaliteiten hetzelfde en zijn ze te vinden waar je ze verwacht.

• Verbeterde gebruikerservaring: We hebben verschillende verbeteringen doorgevoerd om een meer gestroomlijnde gebruikerservaring nu en in de toekomst te garanderen. De registratie- en herstelprocessen van accounts zijn nu aangenamer en beter geïntegreerd in de inlogervaring.

Nieuwe functies:

• Inloggen met een ander apparaat: je kan nu een QR-code of een code op een aparte pagina gebruiken om jouw inlogsessie op een ander apparaat voort te zetten. Deze functie vereenvoudigt het inlogproces, vooral als je al bent ingelogd op een ander apparaat.
  • Account geheugen: Nadat je bent ingelogd en vervolgens bent uitgelogd, of als jouw sessie verloopt, onthoudt het apparaat tijdelijk de inlogmethode. Hierdoor kun je snel terugkeren naar je favoriete inlogmethode.

Toekomstige functionaliteiten

We werken continu aan het verbeteren van onze SSO-oplossing. Hier zijn enkele van de aankomende functies:

• Uitgebreide controle voor organisaties: we ontwikkelen meer uitgebreide controles voor organisaties om het inlogproces te dicteren, wat zorgt voor meer flexibiliteit en veiligheid.
  • Extra Identity Providers: we verwachten binnenkort ondersteuning te bieden voor "LeerID" en "Vlaamse Overheid" voor onze Belgische klanten, waardoor onze connectiviteit met externe Identity Providers wordt uitgebreid.

We waarderen feedback

We zetten ons in om de best mogelijke ervaring voor onze gebruikers te bieden. Mocht je problemen ondervinden of feedback hebben over de nieuwe SSO-oplossing, laat het ons dan weten. Jouw input is van onschatbare waarde terwijl we onze diensten blijven verbeteren.