Mac OS X Touch Drivers - UPDD 07.01.108

Om onze schermen aan te sluiten op Apple desktops en laptops leveren we een stuurprogrammapakket van TouchBase. Dit pakket ondersteunt het besturingssysteem Mac OS X vanaf 10.14.

Het nieuwste stuurprogramma ondersteunt momenteel de volgende Prowise Touchscreens:

- TSOne G1/G2

- TSx G1/G2

- PWT G1/G2
- Proline+

Het stuurprogramma kan worden gedownload via de volgende link: https://we.tl/t-DraxZP71rm

Let op: Eventueel wordt na de installatie van de driver gevraagd om uw Mac opnieuw op te starten.

Dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.