Voor welke Prowise-digiborden zijn er updates beschikbaar?

Bij Prowise vinden we het belangrijk dat jouw investering in digiborden zich in de loop der jaren blijft uitbetalen. Daarom stellen we met grote regelmaat softwareupdates van het besturingssysteem Prowise Central beschikbaar. Deze over-the-air (OTA)-updates worden via 100% veilige, lokale en eigen servers naar je verstuurd, zonder tussenkomst van een beheerder.

Vijf jaar lang voorzien we je digiborden van deze kosteloze software-updates.

Hoe installeer ik een OTA-update

We stellen momenteel kosteloos software-updates beschikbaar voor de volgende schermtypes

• Prowise Touchscreen Ultra
  • Prowise Touchscreen Ten G3
  • Prowise Touchscreen Ten G2
  • Prowise Touchscreen Ten
  • Prowise Touchscreen One G2
  • Prowise Touchscreen One
  • Prowise Touchscreen

Staan er in jouw klaslokalen oudere digiborden? Dus schermen die je meer dan vijf jaar geleden hebt aangekocht? Bijvoorbeeld een ProLine+, ProLine, EntryLine UHD, EntryLine HD of Classic Line UHD? In dit geval is de termijn van vijf jaar kosteloze software-updates verstreken en kun je geen updates meer installeren.