Netwerkboot instellen

Met de volgende stappen kan je de PC-module van het netwerk laten starten voor de Windows installatie.

1. Zorg dat er een toetsenbord en netwerk kabel is aangesloten op de PC-module.
  2. Start de PC-module op en druk bij onderstaand scherm op F2
  3. Je komt in de Setup Utility.
    Ga hier na het tabje Boot.
  4. Op het tabblad Boot enable je de Network Stack en selecteer je achter PXE Boot capability UEFI:IPv4
  5. Druk op F10 om de wijzigingen op te slaan.
  6. Druk bij onderstaand scherm op ESC:
  7. In de Front page ga je naar Boot Manager
  8. Selecteer hier de regel EFI PXE 1 for IPv4 en druk op Enter:
  9. De Windows installatie zal nu gaan starten.