Problemen met verbinden met Airplay

Als er geen verbinding via Airplay gemaakt kan worden, kan dit meerdere oorzaken hebben.

• Het apple device en touch screen moet up to date zijn.
    Hoe kan ik Prowise Central op mijn Prowise Touchscreen OTA updaten?

• De Android module moet verbonden zijn met hetzelfde netwerk als het apple device
    ITEM MAKEN WAAR JE DE NETWERK INSTELLINGEN KAN CONTROLEN

•

De Datum, tijd en tijdzone in Central moeten correct ingesteld zijn.
    ITEM MAKEN WAAR JE DE TIJD KAN CONTROLEREN

• Onjuiste netwerk instellingen.
    Om problemen met het netwerk uit te sluiten, kan je het scherm instellen als hotspot; hierna kan je dan het apple device verbinden met de Hotspot.
    Hoe stel ik het scherm in als hotspot?