Clouddiensten gebruiken in de File Manager

Vanaf Central 5 is het mogelijk om Clouddiensten te gebruiken in de File Manager in Central als je bent ingelogd in Central.
Op dit moment ondersteunen we OneDrive en Dropbox. Binnenkort wordt het Google drive aan toegevoegd.

Om hiervan gebruik te maken moet je de Clouddienst eerst koppelen aan jouw account via account.prowise.com.
Klik in het kader 'Cloud service Central' op het potloodje om je account te koppelen:

Scherm­afbeelding 2023-09-27 om 10.52.48.png