Hoe kan ik ervoor zorgen dat leerlingen niet hun eigen profiel aanpassen?

Als 'Pakket Beheerder' van Prowise GO kun jij voorkomen dat leerlingen hun eigen profiel aanpassen. Om dit voor het gehele pakket aan te zetten moet Multi-Factor authenticatie (MFA) zijn ingesteld op het account.

Sta studenten toe om hun profiel te bewerken

• Degene met de rol ‘PakketBeheerder’ gaat naar account.prowise.com en logt in.
  • In het menu aan de linkerkant staat de naam van jouw school of stichting. Klik hierop en ga vervolgens naar ‘Bestuursinstellingen’. Je ziet nu een overzicht van jouw groepen.

• Klik op het potlood in het kolom 'Instellingen'. Je krijgt een pop-up te zien 'Bewerk opties bestuur'.
  • Klik op het de keuze "Ja of Nee" van 'Sta studenten toe om hun profiel te bewerken:' Klik "Ja" wanneer je studenten toelaat om het profiel aan te laten passen, klik op "Nee" wanneer je studenten niet toelaat om het profiel aan te passen.
  • Zodra je op ‘Opslaan’ klikt, wordt dit direct aangepast voor het hele pakket.