Reflect: Bij verbinden wordt het scherm kort zwart en gaat daarna terug naar Central

Zou je kunnen kijken of misschien de reflect app wordt geblokkeerd in de Windows firewall?

Windows10
Klik links onderin op het Windows logo.
Klik op het tandwieltje.
Klik op 'Bijwerken en beveiligen'
Klik op 'Windows-beveiliging' en daarna op 'Windows-beveiliging openen'
Klik op 'Firewall- en netwerkbeveiliging'
Klik op 'Een app toestaan door de firewall'
Klik op 'Instellingen wijzigen'
Zoek de app 'nwjs' op in het overzicht en zet een vinkje bij Particulier en Openbaar.
Sluit af met 'OK'

Windows 11:
Klik onderin op het Windows logo.
Klik op het tandwieltje.
Klik op 'Privacy & beveiliging'
Klik op 'Windows-beveiliging' en daarna op 'Windows-beveiliging openen'
Klik op 'Firewall- en netwerkbeveiliging'
Klik op 'Een app toestaan door de firewall'
Klik op 'Instellingen wijzigen'
Zoek de app 'nwjs' op in het overzicht en zet een vinkje bij Particulier en Openbaar.
Sluit af met 'OK'