Hoe kan ik mijn devices en groepen overzichtelijk bekijken?

Zowel onder ‘Groepen’ als ‘Devices’ heb je meerdere views om je geregistreerde touchscreens of groepen te bekijken.

• Maak gebruik van de zoekfunctie om snel een groep of scherm te vinden
  • Door op ‘Naam’, ‘Omschrijving’, ‘Devices’, ‘Organisatie’, ‘Type’, ‘Groep’ of ‘Serienummer’ te klikken, kun je de groepen of touchscreens oplijsten naar je voorkeur.  Denk bijvoorbeeld aan van ‘A’ naar ‘Z’ of vice versa.