Hoe voeg ik touchscreens toe aan een ‘Groep’ in Prowise Screen Control?

Je kunt eenvoudig touchscreens toevoegen aan groepen in Prowise Screen Control. Instellingen voor deze groep gelden voor alle schermen die je aan de groep hebt toegewezen.

• Klik op ‘Groepen’ in het menu aan de linkerkant
  • Open je Groep door op de naam te klikken
  • Klik op het groene plusteken om nieuwe schermen toe te voegen aan je Groep
  • Klik op de juiste schermnaam en daarna op het groene plusteken om je scherm toe te voegen aan de Groep
  • Nadat het toegevoegde scherm opnieuw is opgestart worden de groepsinstellingen toegepast