Hoe werkt de File Manager in Prowise Central?

Interne gedeelde opslag
Aan de linkerkant van de File Manager vind je de ‘Intern gedeelde opslag’ terug. Hier zie je een overzicht van jouw mappen en bestanden. Met ‘Download’, ‘Movies’, ‘Music’ en ‘Pictures’ hebben we vast een aantal standaardmappen voor je klaargezet.

Via het menu aan de linkerkant kun je ook snel naar je ‘Recente bestanden’ en daaronder klik je eenvoudig door naar generieke bestandsoverzichten.

Aanmaken van mappen

• Klik rechtsboven op het blauwe icoon met het witte plusje erin
  • Voer de gewenste naam van je map in
  • Klik op ‘Aanmaken’ om de map aan te maken

Verplaatsen, kopiëren, verwijderen, naam wijzigen en openen van eigenschappen van bestanden

• Klik op de drie puntjes achter de bestandsnaam
  • Je kunt kiezen om het bestand te verplaatsen, kopiëren, verwijderen, een andere naam te geven of de eigenschappen te openen.