Hoe werkt Prowise Reflect op een Prowise touchscreen?

Prowise Reflect is een Prowise app waarmee je het scherm van externe devices kunt delen op het scherm van het Prowise touchscreen. Het is mogelijk om met tien externe devices gelijktijdig met het Prowise touchscreen verbonden te zijn.

Downloaden

Ondersteuning:

• Reflect wordt ondersteund door de volgende besturingssystemen:

Screencasting-protocol

Ondersteunde besturingssystemen

Touch-functionaliteit

Prowise Reflect

Windows, Mac OSX, Android, Chrome OS

X (alleen Windows en Mac OSX)

AirPlay (Apple)

Mac OSX and iOS

Chromecast

Chrome OS, Windows, Mac OSX, Android

Miracast

Windows, Android

Prowise Reflect kan worden geactiveerd in de Reflect app in Prowise Central. Hier kun je ook de verschillende protocollen in- of uitschakelen.

Een Reflect-verbinding starten

Installeer de Reflect-app op een device om deze met het Prowise touchscreen te koppelen. De Reflect app kun je downloaden in het Prowise Serviceportaal. Doorloop de volgende stappen om het device met het Prowise touchscreen te koppelen:

1. Open de Reflect app op het device (laptop, pc, tablet)
  2. De app opent en zoekt naar beschikbare Prowise touchscreens
  3. Er wordt een lijst weergegeven met alle gevonden Prowise touchscreens
  4. Klik op het Prowise touchscreen van je keuze
  5. Vul eventueel de beveiligingscode in
  6. Het device maakt automatisch verbinding met het Prowise touchscreen
  7. Het schermoverzicht verschijnt op het Prowise touchscreen
  8. Het gedeelde scherm wordt nu op het Prowise touchscreen weergegeven

Door een van de tien schermen aan te raken op het Prowise touchscreen wordt het betreffende externe device-scherm full screen weergegeven. Daarnaast is het mogelijk om het externe device (geldt voor MacOS en Windows) vanaf het Prowise touchscreen te bedienen. Tijdens het gebruik van Reflect is het mogelijk om het Prowise Central-menu op te roepen en via ProNote te annoteren over het beeldscherm van een device.

Meerdere schermen tegelijkertijd verbinden

Er kunnen maximaal tien schermen tegelijkertijd met het touchscreen verbonden worden. Wanneer er meer dan één scherm verbonden is, selecteer je welk scherm je full screen wilt weergeven. Dit doe je rechtsonder op de pagina.

Pincode

In het Prowise Central-menu is het mogelijk de pincode functie aan of uit te zetten. Wanneer de pincode geactiveerd is, zal Reflect en AirPlay een pincode genereren die op je device moet worden ingegeven voordat je een verbinding met het scherm kunt maken. De pincode zorgt ervoor dat alleen gebruikers die zicht hebben op de code op het Prowise touchscreen, hun externe device kunnen verbinden middels een Reflectsessie.

Het is belangrijk dat de meest recente Reflect applicatie op je device is geïnstalleerd om te kunnen werken met een pincode in Reflect.

De Reflect taakbalk

De videostream van je personal device wordt op het volledige scherm weergegeven wanneer een Reflect-verbinding tot stand wordt gebracht. In rechterbenedenhoek van dit volledige scherm worden twee knoppen weergegeven. Een 'kruis'-knop waarmee je een verbinding vanaf het scherm kunt sluiten en een 'toetsenbord'-knop om het schermtoetsenbord te openen. Een Reflect-sessie kan ook worden afgesloten door op het home-icoontje van het snelmenu te drukken.

Opmerking

Voor het gebruik van Reflect is het belangrijk dat zowel het Prowise touchscreen als het device met dezelfde internetverbinding verbonden zijn. De snelheid van de Reflect connectie is afhankelijk van de kwaliteit van de netwerkverbinding.