Waar vind ik juridische informatie over Prowise Central?

Certificaten

Hier staan alle certificaten van het Prowise touchscreen weergegeven.

Gebruiksvoorwaarden

In dit menu kun je de gebruikersvoorwaarden nogmaals rustig nalezen.

Privacybeleid

Als je 'Verzamel Analytics' selecteert, ga je akkoord met het anoniem delen van je gebruikersgegevens en -voorkeuren met Prowise. Wij gebruiken deze gegevens om Prowise Central nog verder te verbeteren en het gebruiksgemak te verhogen. Wij gebruiken deze gegevens alleen om onze diensten te verbeteren en delen deze niet met derden.

In dit menu lees je de privacyvoorwaarden nogmaals rustig door.