Hoe installeer ik een WiFi-certificaat in Central 4.x

Als je een certificaat willen installeren in Central 4.x, zoals een WiFi certificaat (EAP-TLS), dan kan je dat als volgt doen.

1. Zet het certificaat op een USB flashdrive (FAT32 geformatteerd) en sluit deze aan op het scherm.
  2. In de Central instellingen ga je naar de wifi instellingen en klik je op geavanceerd:
  3. In de geavanceerde instellingen klik je op wifi-voorkeuren:
  4. Klik op 'Geavanceerd':
  5. Klik op 'Certificaten installeren':
  6. Klik op het hamburger menu:
  7. Klik op de USB flashdrive:
  8. Hier kan je het Wifi certificaat installeren:NL7.png
  9. Nadat het certificaat is toegevoegd kan je deze selecteren in de Wifi verbinding