Hoe werkt de geïntegreerde liftbediening?

Gebruik dit menu om het Prowise iPro liftsysteem te bedienen dat verbonden is met het Prowise touchscreen. De beschikbare opties zijn afhankelijk van het model van het Prowise iPro liftsysteem waarop het scherm is geïnstalleerd.

• Verstel het Prowise touchscreen in hoogte
  • Kantel het Prowise touchscreen (alleen mogelijk in combinatie met de iPro Tilt Lift of de iPro Toddler)
  • Sla een liftpositie op bij je favorieten.
  • Laat de lift automatisch naar een vooraf ingestelde positie (favorieten) bewegen.

Doorloop de volgende stappen om een liftpositie op te slaan bij je favorieten:

• Sel de hoogte en eventueel de gewenste kantelhoek van de lift in door middel van de pijltjes in het menu
  • Druk op een van nummer (1 t/m 4)  in het menu en houdt deze knop enkele seconden ingedrukt. Je liftpositie is nu opgeslagen.