Hoe werkt Chromecast vanaf Chrome OS-devices?

Onze touchscreens zijn uitgerust met Chromecast. Hiermee deel je eenvoudig het scherm van bijvoorbeeld jouw Chromebook met het Prowise touchscreen. Zowel beeld als geluid stream je in hoogwaardige kwaliteit. Let hierbij op dat het device en het Prowise touchscreen met hetzelfde netwerk zijn verbonden. Je hebt geen aparte apps, licenties of kabels nodig en kunt direct aan de slag!

• Klik rechtsboven in de Chrome-browser op de drie puntjes
  • Klik op Cast…
  • Zoek het juiste scherm uit
  • Nu maakt jouw device direct verbinding met het touchscreen