Hoe werkt screencasting of scherm delen via Prowise Central?

Het Prowise touchscreen en Prowise Central ondersteunen de volgende screencasting-opties. Je kunt er eenvoudig en zonder extra kosten of licenties gebruik van maken.

• Reflect (screencasten van Windows-, Chrome- en MacOS-devices)
  • AirPlay™ (screencasten van MacOS- of iOS-devices)
  • Chromecast (screencasten van Chrome-devices die zijn gemaakt door Google en worden gebruikt in Chrome-devices, Chrome-browser, Microsoft Edge Browser)
  • Miracast (screencasten van Windows-devices), beschikbaar als app

Klik op het icoontje om meer informatie weer te geven.

• Apparaatnaam: de naam van je Prowise touchscreen, zodat iedereen met het goede scherm verbinding maakt.
  • Beveiligingscode: de code die gebruikt kan worden om direct verbinding te maken met het scherm met de Reflect client.

Klik op het pijltje om de drie beschikbare protocollen (Reflect, AirPlay, Chromecast) in- of uit te schakelen.

Downloads