Reinigen van je All-in-One PC

Het scherm reinigen

Neem voor het reinigen van je scherm een zachte, droge en pluisvrije microvezeldoek. Zorg ervoor dat deze doek geen onzuiverheden bevat. Als je een reinigingsmiddel wilt gebruiken, maak dan alleen gebruik van het reinigingsmiddel dat door Prowise wordt aangeraden. Gebruik zeker geen agressieve chemische reinigingsmiddelen omdat deze het scherm kunnen beschadigen.

• Breng een reinigingsmiddel altijd eerst op een doek aan en nooit rechtstreeks op het scherm van de All-in-One PC. De doek die je gebruikt mag licht vochtig zijn, maar zeker niet nat, omdat dit voor schade aan je All-in-One PC kan zorgen.
  • Veeg voorzichtig met de pluisvrije doek over je scherm. Oefen hierbij niet te veel druk uit, omdat je scherm hierdoor kan beschadigen. Wrijf zachtjes in een cirkelbeweging over je scherm om het beste resultaat te krijgen. Gebruik nooit een schurend middel.

De behuizing reinigen

Voor het reinigen van de behuizing van de All-in-One PC gebruik je een zachte, droge en pluisvrije microvezeldoek. Zorg ervoor dat deze doek geen onzuiverheden bevat en dat de All-in-One PC is uitgeschakeld.

• Breng een reinigingsmiddel altijd eerst op een doek aan en nooit rechtstreeks op de behuizing van de All-in-One PC. De doek die je gebruikt mag licht.
Schermafbeelding_2021-07-16_om_13.18.26.png LET OP! Neem voor het schoonmaken altijd de voedingsadapter uit het stopcontact en koppel alle aansluitkabels los.
Schermafbeelding_2021-07-16_om_13.18.26.png WAARSCHUWING! Als de All-in-One PC nat is geworden, schakel deze dan niet in en steek de voedingsadapter niet in het stopcontact. Dit kan voor elektrische schokken zorgen.