Installatie richtlijnen

Houd rekening met de volgende richtlijnen voordat u de whiteboard uitbreidingskit G2 monteert.

1. De wand waaraan de lift wordt gemonteerd, moet twee keer het gewicht van het touchscreen en de whiteboards samen kunnen dragen.
  2. De maximale belasting van de Prowise liften is 150 kg. De mobiele liften kunnen geen systemen dragen die groter zijn dan 75 inch.
  3. Ontdoe de muur van obstakels. Om het risico op beknelling te voorkomen, moet een minimumafstand van 10 cm links, rechts en boven het scherm en een minimum van 12 cm eronder in acht worden genomen tussen het scherm en andere voorwerpen in de buurt, zoals accessoires, whiteboards en toetsenbordhouders.
  4. Lees voor het installeren van de whiteboards de meegeleverde veiligheidsgids zorgvuldig door.
  5. De Whiteboard Extension Kit G2 is gemaakt voor Prowise Touchscreen One en Prowise Touchscreen Ten.