De ProWrite Ink pen doet het niet, wat moet ik doen?

Doorloop de volgende stappen:

• Kijk of de batterij van de ProWrite Ink pen is opgeladen. Dit is te zien aan de led op de ProWrite Ink pen:
  • Blauw: de batterij is voldoende opgeladen.
  • Rood: de batterij is bijna leeg. Berg de pen op in het oplaadstation aan de rechterzijde van het scherm om deze op te laden. Na ±2 uur is de pen volledig opgeladen.
  • Uit: de batterij is leeg. Berg de pen op in het oplaadstation aan de rechterzijde van het scherm om deze op te laden. Na ±2 uur is de pen weer volledig opgeladen.

Welke OS wordt gebruikt? De ProWrite Ink pen is compatibel met Prowise Central en Windows 10.
Eerdere versies van Windows (Windows 7 en Windows 8) ondersteunen de ProWrite Ink technologie in
beperkte mate.