De led-indicator blijft blauw na het afsluiten van het touchscreen, hoe kan dit?

Als na het afsluiten van het touchscreen de led-indicator nog even blauw blijft terwijl het scherm al uit staat, wil dit zeggen dat de pc-module nog aan het afsluiten is. Zet de hoofdschakelaar van het touchscreen pas uit wanneer de led-indicator rood wordt en de pc-module dus volledig is afgesloten. Wanneer de hoofdschakelaar wordt uitgeschakeld terwijl de pc-module nog actief is, kan de pc-module beschadigen.